12.03.13

Fa pocs dies arrencava la setena edició del Festival de Músiques Disperses, el MUD. Enguany, com a novetat, a més que els concerts es concentressin  en tres caps de setmana, han inclòs una marató musical! Cinc concerts seguits el mateix el proper 16 de març. I és per a aquesta marató que tenim dues entrades dobles per regalar-vos! 

El Festival està organitzat per la Paeria i l’entitat Guerssen i acostuma a programar artistes que segueixen la música folk, però sense que siguin necessàriament molt comercials. El festival va començar amb l’actuació del grup ‘Las Buenas Noches’ i compta amb un cartell de luxe, amb artistassos com Maïa Vidal, Sílvia Pérez Cruz o Robin Williamson. Com que el MUD aposta pels petits formats, els concerts es fan al Cafè del Teatre de l’Escorxador, que té una capacitat per a 300 persones. També a l’Auditori Enric Granados.

Si vols aconseguir una entrada doble per anar dissabte 16 de març a la marató del MUD (hi actuen: FERRAN PALAU – OCELLOT – ESPERIT! – SOLEDAD VÉLEZ – ISAAC ULAM i JOSÉ DOMINGO), tan sols ens has de dir quin dels grups que hi actuen t’agrada més! Deixa un comentari en aquest post i divendres 15 al matí et direm si t’han tocat les dues entrades! Molta sort!

 

SPOT MUD’13 20 segundos from La Costa Comunicació on Vimeo.