20.03.13
Per Francina Careta

Daoud Sarhandi i la seva parella, la realitzadora Carolina Rivas, formen un sorprenent tàndem de creació d’obres audiovisuals. Arribats a Espanya fa poc, provinents del país natal d’ella, Mèxic, esperen estrenar aviat la seva darrera pel·lícula “Uno para uno” que a diferència de les anteriors es mou en el terreny de la ficció i no del documental.

Els seus anteriors projectes, “El color de los olivos” i “Lecciones para Zafirah”, els han valgut el reconeixement tant nacional com internacional i han despertat l’interès del productor Luis Miñarro, amb qui actualement están ultimant els detalls de l’estrena de “Uno para uno” i preparant el seu pròxim projecte.

A continuació us deixem l’entrevista que li vam fer al Daoud, en la qual ens explica l’essència dels seus projectes i de la seva manera de fer i d’entendre el cinema.

Podeu trobar més informació sobre ells i les seves pel·lícules a la seva web. També hi trobareu els taller que ofereixen tan de cara a futur cineastes com a actors (i també no-actors) que vulguin provar de posar-se davant d’una càmera. Amb aquests tallers volen formar una companyia d’actors que els ajudin a tirar endavant el seu nou projecte, una ficció sobre la guerra i les implicacions d’aquesta.