13.03.12

Es calcula que d’aquí dos anys a tot el món hi haurà més de 1700 milions de telèfons intel·ligents, els anomenats smartphones. De fet, l’any passat ja se’n van vendre més, d’aquests aparells, que ordinadors. Una dada que posa de relleu com en poc temps estan canviant els nostres hàbits de treball i també lúdics.

Tot i que per a molta gent, el telèfon mòbil és un destorb, que espatlla una escena al cinema o al teatre, que interrompeix una classe o ens fa estar tot el dia enganxats. Per a molts altres, aquests aparells els han revolucionat la vida en el bon sentit. Són veritables ordinadors de butxaca, que permeten estar connectats amb la feina en qualsevol moment, en qualsevol lloc. Al Centre Arts Santa Mònica, i coincidint amb la celebració del Mobile Word Congress, dediquen una mostra a aquesta tecnologia.