10.04.13

— Demà hi ha el Ferran Adrià a Barcelona. Intentem entrevistar-lo?

— Ferran Adrià? El cuiner? Però si som un programa de cultura digital, no de gastronomia.

-Ve a parlar de la Bullipèdia, un projecte online, una mena de Viquipèdia gastronòmica. I també de noves tecnologies com a motor de transformació de la societat…

Aquesta va ser, més o menys, la conversa que vam mantenir amb LaJuntaletras, guionista del Tendències,  abans de dir-li que… endavant! Podia ser molt interessant saber què opinava aquest home, escollit no sé quantes vegades millor cuiner del món, i portada de revistes tan prestigioses com Wired, com el súmmum de la creativitat. En una conferència que va fer a la Universitat Politècnica de Catalunya, el vam sentir parlar de la Fundació que acaba de crear, elBulli Foundation, amb el propòsit que aquesta entitat doni suport a la seva darrera creació, una enciclopèdia universal dedicada a la gastronomia, online, dirigida a cuiners i escoles de cuina: la Bullipèdia.