29.05.13

Fa uns dies a Rihanna no se li va acudir cap altra cosa que publicar a Twitter una foto dels seus… tanga-shorts! La cantant de  “Diamonds” i d’ “Umbrella” potser va recapacitar al moment i es va adonar de l’error que estava cometent -o potser no, i és pur marketing- i va esborrar la imatge instants després. Però els fans, esclar,  ja l’havien comentat, tuitejat, copiat, compartit… Un diamant no sabem si serà per sempre, com ella canta, el que està clar és que el que sí queda indeleble són les coses que pengem a la xarxa. És curiós perquè no deixaríem que el veí ens veiés així, amb el cul enlaire, i en canvi pugem per voluntat pròpia fotos comprometides a la web.

Som exhibicionistes digitals? Tendim al món virtual a comportar-nos diferent que al món real? Mostrem més la nostra intimitat a la pantalla?  I sinó, mireu Shakira i Piqué, que no volen sortir a les revistes del cor però després expliquen la seva vida al Twitter…