21.06.13

Diuen que hi ha gent que té més facilitat per aprendre un idioma. I també que és més fàcil fer-ho quan som petits. Són dos temes que estan en discussió, actualment. El que sí podem afirmar és que les tecnologies ajuden a millorar les nostres competències lingüístiques. En aquest capítol, veurem com és un videoclip personalitzable. En ocasions, al programa hem parlat de documentals interactius, històries que enlloc de ser linials, són polièdriques i ens permeten decidir com avançar en la història. Doncs bé, el mateix passa amb els videoclips interactius, com el que us presentarem, una col·laboració entre Google i la banda de música canadenca Arcade Fire.

I continuarem parlant de música, perquè sovint músics i artistes s’alien i formen estranyes però fascinants parelles de ball. Duos com Chris Cunningham i Portishead, Michel Gondry i Björk o Andy Warhol i The Velvet Underground han donat fruits fascinants, com els que ara s’exposen a la Virreina.

Que Internet, les Xarxes Socials i els joves estan estretament units és una realitat. Però per a molts també és una realitat que els allunya dels adults. Si és així, com podem comprendre’ls?