Benvinguts al bloc del Miralls de dones…

8

Miralls de dones és una minisèrie documental de 13 capítols sobre la contribució de la dona en els diferents àmbits que estructuren i constitueixen la nostra societat. Aquesta sèrie retrata dones actuals que destaquen en algun àmbit professional i que s’emmirallen en una dona del passat.

Es tracta, en definitiva, d’establir analogismes entre les dificultats i fites assolides per dues dones en moments temporals diferents, una mena de mirall històric, a través del qual concloure l’avenç important però no definitiu de la dona fins al dia d’avui.

Cada capítol enllaçarà la vida de dues dones, unides per l’exercici de la mateixa professió, però separades pel temps, és a dir, pertanyents a diferents espais, èpoques.

Entre les dones que participen a la sèrie hi ha l’actriu Rosa Novell, que evoca la figura de Margarita Xirgu, o la política Carme Chacón, que rememora el llegat de Federica Montseny.

Publicat dins de General

Comparteix:

8 comentaris a l'entrada: Benvinguts al bloc del Miralls de dones…

 1. Lia Cardozo Alvarez diu:

  Me ha parecido estupenda la presentación de la serie. Esperamos como grupo de mujeres que somos, poder verla próximamente, hablar sobre ella y profundizar sobre la vida de estas pioneras. Gracias por habernos acercado a sus historias, conocidas algunas, totalmente desconocidas otras.

 2. Antònia Rodríguez Sànchez diu:

  Vaig assistir a la presentació el passat dia 12 de gener i em va semblar que la idea ha estat molt bona i un exemple a seguir per totes les dones. La veritat és que tinc ganes d’ìnvestigar més a fons sobre la vida d’aquestes dones perquè podem aprendre molt d’elles per poder anar cap a un món millor per a totes i tots.

 3. Claudia diu:

  Estimados señores,

  Los felicito por el emprendimiento.
  Quisera saber si puedo ver los capitulos en algun sitio ya que vivo en Argentina
  Los felicito!
  Claudia

  • miralls diu:

   Hola Claudia,
   podras ver los capítulos en este mismo blog cada miércoles a partir de esta semana. Esperamos que te guste.
   Muchas gracias!

 4. Retroenllaç: Tweets that mention Benvinguts al bloc del Miralls de dones… | Miralls de dones -- Topsy.com

 5. Retroenllaç: Requiem amb Ria | MIRALLS DE DONES/DOCUMENTO EN VIVO.

 6. Montse diu:

  Encara no ho he vist. Heu inclòs al grup màster femení de natació? Fa poc va morir la nostra nedadora més gran, 100 anys !!!
  Moltes gràcies

 7. M Rosa Cases diu:

  Vaig estar el passat dimedres a la presentació de “Mirall de dones” i he vist el primer capítol. M’ha agradat molt i desitjo que la resta siguin tan alliçonadors, sobretot perquè ens expliquin i puguem comparar tota la lluita que varen encetar les nostres dones i tol el camí que encara estem fent, lluitant per la nostra dignitat com a dona i prosperant, cada dia més, dintre d’una societat en la que, fins ara, nomès els homes havíen tingut reconeixement.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>