Presentació del Portal EUscreen a Barcelona

Comentaris tancats a Presentació del Portal EUscreen a Barcelona

L’Associació “Cinemacció” / Cinema·Rescat i Televisió de Catalunya conviden al l’acte de presentació del portal televisiu EUscreen que tindrà lloc el dissabte 25 de febrer de 2012, ales 12 hores, a l’espai 4, 4a planta del Palau de la Virreina, la Rambla 99, Barcelona.

EUscreen és una plataforma única que recull el patrimoni audiovisual de la televisió a Europa que s’obrí al públic internauta amb motiu del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisiual.

El portal recull una selecció dels fons audiovisuals de grans arxius europeus que reflecteixen la història de la televisió al continent. Els materials publicats estan contextualitzats i catalogats en un entorn multilingüe.  

TV3 és un dels 36 socis que participen en aquest projecte que té el suport dela Comissió Europeacom a part del Programa e-Contentplus.

INVITACIÓ EUscreen  PRESENTACIÓ EUscreen

Quant a Margarita Ceña Cosials

Llicenciada en Documentació per la UOC; Diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la UB; Estudis d'Història d'Art per la UB. Des de 2008 treballo com a Responsable de la Secció d'Audiovisuals de l'Arxiu Nacional d'Andorra. 2006-2008, Cap de biblioteca de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya. 2001-2005, Cap de biblioteca de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú de la Universitat Politècnica de Catalunya. 1997-2005, Bibliotecària referencista de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya. 1991-1996, Bibliotecària de l'Escola Universitària Politècnica de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya.
Publicat dins de General

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.