Episodi 05 · Pressa

3

Per primer cop, Eden es veu amenaçada: la competència ha aconseguit introduir un talp a les seves files. El Nil i el Pol hauran de fer tot el possible per aturar-lo, però Gencorp és també una corporació molt poderosa i els caldrà superar-se en enginy i temeritat. L’Anna, mentrestant, espera ansiosa el resultat de la seva entrevista…

Publicat dins de Capítols
Etiquetat com a , , ,
Comparteix:

3 comentaris a l'entrada: Episodi 05 · Pressa

  1. Marta diu:

    Nois!

    Sembla que hi ha problemes amb el vídeo. Només puc veure el pròleg.

  2. Marta diu:

    Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>