Episodi 01 · Un assassí ha mort

2

En Nil i en Pol, els millors mercenaris d’EdenCorp, són enviats a la caça i captura d’en Zak Troski, el líder de l’organització terrorista Llibertat Guanyada. L’ordre prové directament de l’Oracle, una misteriosa màquina propietat d’Eden, capaç de predir quins individus amenaçaran en el futur el domini de la corporació a la Ciutat. Però la missió es complica…(capítol #1)

Publicat dins de Capítols

Comparteix:

2 comentaris a l'entrada: Episodi 01 · Un assassí ha mort

  1. ramon torredeflo diu:

    felicitats¡¡ bona feina, felicitats a tot l’equip.

  2. Retroenllaç: Projecte Oracle Ep01 « Serchbcn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>