La sèrie

En Nil i en Pol són companys de feina i lleials treballadors d’elit d’Eden Corp, la corporació hegemònica a la Ciutat. La seva tasca es desenvolupa al marge del coneixement, crítica i opinió dels ciutadans: reben ordres de l’Oracle, una misteriosa màquina,  i es dediquen a eliminar de la societat els subjectes que aquest assenyala com a amenaces per a l’statu quo social, ja es tracti d’un perill imminent o a llarg termini.

Despatx Cap d'EdenCorp

Són els millors en la seva tasca: Mentre el Pol s’ocupa de les comunicacions i la intel·ligència d’operacions, el Nil, és l’executor, l’home d’acció. Junts formen probablement el millor equip d’assassins de què disposa Eden Corp. Mai dubten que les ordres de l’Oracle son exactes i encertades, i des que treballen per Eden, la Ciutat s’ha mantingut, efectivament, en una tranquil·litat i estabilitat econòmicament i social desconeguda fins llavors.

Cert dia, l’equip rep la ordre d’eliminar l’Anna, una cantautora aficionada que, per costejar-se la vida, treballa de cambrera en un bar. Una noia normal, sense cap vincle amb les grans corporacions o els interessos comercials. Com tants altres subjectes. Però just en el moment de l’execució, per primer cop en Nil i en Pol reben una contraordre: la noia no ha de morir. En contrapartida, l’hauran de vigilar. Aquest és el primer cas, en la història de l’Oracle, en què s’emet una contraordre, i és el detonant perquè en Nil es qüestioni la naturalesa de la seva feina, els seus objectius i, sobretot, per què la noia és tan especial.

Logo EdenCorp

Els comentaris estan tancats.