Personatges

NIL DAIT

És la part executora de l’equip que forma amb el Pol. Obeeix les ordres de l’Oracle i elimina els subjectes que aquest assenyala pel bé comú. Per damunt de tot, el Nil és un professional i entén les seves accions com una feina, quelcom que algú o altre hauria de fer. És el millor assassí de què disposa Eden, ja que té una experiència prèvia militar i és una persona eminentment pràctica amb un concepte sòlid i definit del món i la realitat… Fins ara.

Nil Dait, treballador d'EdenCorp

POL BACH

És l’encarregat de la coordinació i la comunicació de l’equip. Porta molts anys treballant amb en Nil, d’ençà es van conèixer a l’exèrcit durant la guerra. Com el Nil, és excel·lent en la seva tasca, i això els converteix en el millor equip de què disposa Eden, ja que, feina a banda, els uneix una amistat molt sòlida.

Pol Bach, treballador d'EdenCorp

ANNA OEDE

Cantautora aficionada i jove que, per sobreviure a la Ciutat, treballa de cambrera a un bar. El seu objectiu a la vida és poder viure de la música, que tant l’obsessiona, i escriure cançons i melodies cada dia sense haver de passar gana per fer-ho. Es manté al marge dels conflictes sociopolítics, i de grans corporacions com Eden o Gencorp; majoritàriament ocupa el seu temps lliure en composar.

Anna composant al Bar on treballa

KIRA MONET

És la Cap de Secció d’Intel·ligència, Coordinació i Actuació d’Eden Corp, i per tant, la cap directa d’en Nil i en Pol. Porta molts anys a Eden, i el seu suport va ser clau en l’ascens de la companyia com a Corporació Hegemònica.

ZAK TROSKI

Cap de ”Llibertat Guanyada”, un grup revolucionari amb tendències terroristes que, com a nova fita en favor de la llibertat, vol acabar amb tots els assassins de què disposa Eden. Per despistarels seus Buscadors i atrapar-los, usa sang sintètica, un producte que fabrica Gencorp, la corporació més agressiva en la competència d’Eden.

JON SUSTIAGA

De mitjana edat, Jon Sustiaga és el creador i dissenyador de l’adorable ”Mimuki, el gos mimós”. Com a dissenyador de joguines sempre ha estat una mica clàssic davant els nous prototips de tecnologia avançada que hi ha al mercat. Però per alguna extranya raó, els nens prefereixen les seves joguines de disseny senzill i tradicional.

ABEL KAX

És el propietari del bar on treballa l’Anna. És un home afable i aprecia l’Anna. L’ha animat sempre a seguir endavant amb la seva carrera musical i de tant en tant organitza concerts en el mateix bar on toca ella.

JOAN MIRALLES

Detectiu de la Policia Governamental des de fa gairebé14 anys, ha vist tot tipus de crims i ha viscut molts dels casos més tèrbols de la Ciutat; per això, el detectiu Miralles és conegut per tots els personatges més carismàtics, poderosos o esmunyedíssos dels baixos fons. Està convençut que per obtenir el poder és inevitable recòrrer a la violència i al frau, i per això sempre ha sospitat de l’ascens al poder de les grans corporacions, com Eden i Gencorp.

PINYOS

Conegut per la Policía Governamental com ”la Rata lliscosa”, sap on es couen la majoria dels tripijocs de les petites màfies que controlen el comerç il·legal i la violència a peu de carrer. Com a delinqüent comú, és prou intel·ligent com per mantenir-se al marge del crim organitzat i de les altes màfies, que sovint les males llengües relacionen amb les Grans Corporacions.

DANIEL KIM

Cap de la Secció d’Intel·ligència i Investigació de Gencorp, la principal corporació rival d’Eden. El seu objectiu principal és fer caure a Eden de la seva posició hegemònica, i a tal efecte intenta desestabilitazar-la per tots els mitjans possibles. Sap que la seva posició és arriscada i per això pren desicions taxativament i sense escrúpols.

Els comentaris estan tancats.